Vastuulliset julkiset hankinnat pk-yritysten toiminnassa

Tietosuojaseloste

Lomakkeelle

Johdanto

Vastuulliset julkiset hankinnat -hankkeen valmisteluyhteistyössä kehitetään kestävään kehitykseen, vastuullisuuteen ja EU:n sääntelyjä huomioivaa toimintamallia pk-yrityksille. Tämän avulla tuetaan pk-yritysten mahdollisuuksia vastata julkisten hankintojen vastuullisuusvaateisiin. Huomioimme antamanne vastaukset hankevalmistelussa ja kehittämisessä ja esimerkiksi sisältöjen suunnittelussa. Käsittelemme tuloksia nimettömästi yhtenä kokonaisuutena analysoinnin yhteydessä. Vastaattehan siis rehellisesti omasta näkökulmastanne ja kokemustenne pohjalta esitettyihin kysymyksiin sekä yhteystietoihin, jotta voimme tarvittaessa välittää teille lisätietoa hankevalmistelusta. Yhteystiedot eivät ole sitoumus osallistumisesta. Kysely on kohdistettu hankevalmistelua tekevien ammattikorkeakoulujen yhteistyökumppaneille.

Rekisterinpitäjä

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Ratatie 22

01300 Vantaa

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Suvi Sivén

Ratatie 22

01300 Vantaa

Hankevalmistelutiimi
Sonja Lankiniemi (sonja.lankiniemi@turkuamk.fi)
Päivi Piispa (paivi.piispa@metropolia.fi)
Henna Nyman (henna.nyman@jamk.fi)
Suvi Sivén (suvi.siven@laurea.fi)

Rekisterin nimi

Vastuulliset julkiset hankinnat

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Huomioimme antamanne vastaukset hankevalmistelun ja sen sisältöjen kehittämisessä ja suunnittelussa. Käsittelemme tuloksia nimettömästi yhtenä kokonaisuutena analysoinnin yhteydessä. Vastaattehan siis rehellisesti omasta näkökulmastanne ja kokemustenne pohjalta esitettyihin kysymyksiin sekä yhteystietoihin, jotta voimme välittää teille aiheeseen liittyvää lisätietoa. Yhteystiedot eivät ole sitoumus tilaisuuksiin ja työpajoihin osallistumisesta.

Rekisterin tietosisältö

  • 5. Mikä vaikutus kestävillä julkisilla hankinnoilla on toimintanne kehittämiseen?
  • 2. Miten kehittäisitte hankintaprosessia?
  • 3. Miten kiertotalous ja vähähiilisyys näkyvät julkisissa hankinnoissanne tällä hetkellä?
  • 4. Millaisia kokemuksia teillä on julkisille hankintayksiköille tarjoamisesta, kun kyseessä on kiertotaloudenmukaiset ja / tai vähähiiliset tavarat ja palvelut?
  • 1. Millainen ammattikorkeakoulujen hankintaprosessi on yrityksenne näkökulmasta? Onko se riittävän avoin ja vuoropuheleva?
  • 7. Millaista yhteistyötä kaipaatte julkisia hankintoja tekevien ammattikorkeakoulujen kanssa (hankintaprosessin lisäksi)?
  • Millä alalla toimitte? Mitä tuotteita ja palveluita tarjoatte julkisille hankintayksiköille (esim. ammattikorkeakouluille)?
  • 6. Millaista osaamista, tukea ja apuja kaipaatte näiden teemojen osalta, jotta pystytte vastaamaan ammattikorkeakoulujen vähähiilisyyden ja kiertotalouden huomioiviin kilpailutuksiin?
  • Minulle saa lähettää aiheesta lisätietoa
  • Sähköpostiosoite
  • Yrityksen/henkilön nimi
  • Onko yrityksenne kiinnostunut hankkeeseen osallistumisesta?

Hankevalmistelun alustava asiasisältö (julkiset hankinnat, vastuullisuus, kestävä kehitys liittyen mm. yritysten käytäntöihin), yhteystiedot hankkeen suunniteltu kohderyhmään kuuluvilta yrityksiltä. Yhteystiedot eivät ole sitoumus tilaisuuksiin ja työpajoihin osallistumisesta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Hankkeen toteuttajien kesken tarpeen mukaan (Laurea-ammattikorkeakoulu Oy, Turun ammattikorkeakoulu Oy, Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy, Jyväskylän ammattikorkeakoulu).

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tarkastusoikeus

Yhteystietonsa jättäneillä yrityksillä on oikeus tarkistaa omat yhteystietonsa. Yhteystiedot eivät ole sitoumus osallistumisesta.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Yhteystietonsa jättäneillä yrityksillä on oikeus pyytää yhteystietojensa korjaamista sekä poistamista.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilötietoja tulee mahdollisesti sähköpostiosoitteen kautta, sähköpostitietonsa jättäneellä henkilöllä on oikeus pyytää tietojen korjausta tai poistoa. Yhteystiedot eivät ole sitoumus osallistumisesta.