Vihreä tilinpäätös ja vastuullisuus osana vihreää siirtymää – Vihreä vastuu

Tietosuojaseloste

Lomakkeelle

Johdanto

Vihreä vastuu -hankkeen hankeyhteistyössä kehitetään vihreään talouteen, vastuullisuuteen ja EU:ssa valmisteilla olevaan yritysvastuulakiin pohjautuva palvelumalli tilitoimistoille. Tämän avulla mahdollistetaan välillisesti tukemalla tilitoimistojen asiakkaiden yritysvastuun ja vihreän tilipäätöksen läpinäkyvyyttä sekä vastuullista liiketoiminnan kehittämistä. Tilitoimistojen tarpeisiin soveltuvan palvelumallin avulla tilitoimistot pystyvät tekemään omille asiakkaillensa paremmin objektiivisen vihreän tilinpäätöksen ja vastuullisuusraportoinnin liitteet toimialasta riippumatta.



Huomioimme antamanne vastaukset palvelumallin kehittämisessä ja esimerkiksi yritysvastuulakiin liittyvän koulutustilaisuuden ja muiden tapaamisten sisältöjen suunnittelussa. Käsittelemme vastauksia yhtenä kokonaisuutena. Vastaattehan siis rehellisesti omasta näkökulmastanne ja kokemustenne pohjalta esitettyihin neljään kysymykseen sekä yhteystietoihin, jotta voimme välittää teille aiheisiin liittyvää materiaalia sekä kutsut tilaisuuksiimme.

Rekisterinpitäjä

Laurea

Ratatie 22

01300 Vantaa

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Suvi Sivén

Ratatie 22

01300 Vantaa

Rekisterin nimi

Vihreä vastuu-hanke

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Huomioimme antamanne vastaukset palvelumallin kehittämisessä ja esimerkiksi yritysvastuulakiin liittyvän koulutustilaisuuden ja muiden tapaamisten sisältöjen suunnittelussa. Käsittelemme tuloksia nimettömästi yhtenä kokonaisuutena analysoinnin yhteydessä. Vastaattehan siis rehellisesti omasta näkökulmastanne ja kokemustenne pohjalta esitettyihin neljään kysymykseen sekä yhteystietoihin, jotta voimme välittää teille aiheisiin liittyvää materiaalia sekä kutsut tilaisuuksiimme. Yhteystiedot eivät ole sitoumus tilaisuuksiin ja työpajoihin osallistumisesta.

Rekisterin tietosisältö

  • Yrityksen nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Minulle saa lähettää aiheisiin liittyvää materiaalia ja kutsuja tilaisuuksiin
  • Postinumero
  • Postitoimipaikka

Hankkeen asiasisältö (vihreään tilinpäätökseen, vastuullisuusraportointiin ja yritysvastuulakiin sidonnaiset kysymykset liittyen mm. yritysten käytäntöihin), yhteystiedot hankkeen kohderyhmään kuuluvilta yrityksiltä jatkossa pidettävien hanketilaisuuksiin ja koulutuksiin kutsumiseksi. Yhteystiedot eivät ole sitoumus tilaisuuksiin ja työpajoihin osallistumisesta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Hankkeen toteuttajien kesken tarpeen mukaan (Laurea-ammattikorkeakoulu Oy ja LAB-ammattikorkeakoulu Oy)

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tarkastusoikeus

Yhteystietonsa jättäneillä yrityksillä on oikeus tarkistaa omat yhteystietonsa. Yhteystiedot eivät ole sitoumus tilaisuuksiin ja työpajoihin osallistumisesta.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Yhteystietonsa jättäneillä yrityksillä on oikeus pyytää yhteystietojensa korjaamista sekä poistamista.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilötietoja tulee siin mahdollisesti sähköpostiosoitteen kautta, sähköpostitietonsa jättäneellä henkilöllä on oikeus pyytää tietojen korjausta tai poistoa. Yhteystiedot eivät ole sitoumus tilaisuuksiin ja työpajoihin osallistumisesta.