Kutsu TEKNO-hankkeen päätösseminaariin Maria 01 -startupkeskukseen 31.1.2019

 

TEKNO - Terveys- ja hyvinvointiteknologiaosaaminen sujuvaksi -hankkeen tavoitteena on edistää sosiaali- ja terveysalan työntekijöiden, alan opiskelijoiden sekä yksittäisten kansalaisten hyvinvointi- ja terveysteknologiaosaamista. Keskitymme erityisesti kotona pärjäämistä edistäviin teknologioihin. 

 

Olet lämpimästi tervetullut maksuttomaan tilaisuuteemme oppimaan, verkostoitumaan sekä keskustelemaan terveysteknologiasta.

 

Päivän ohjelma:

13.00 Tervetulosanat

13.15 Tekoäly ja työn tulevaisuus - Osmo Soininvaara, kaupunginvaltuutettu, yrittäjä ja kirjailija

14.15 Hankkeen kärkitulokset

15.00 Kahvitauko, ja tauon aikana osallistujien ääni kuuluviin

15.45 Kuvallinen etähoito ja –kuntoutus – kotihoidon mahdollisuus - Anna-Liisa Lyytinen, vuoden vanhustyönjohtaja ja kotihoidon uudistaja

16.45 Loppukiitokset

 

TEKNO - Terveys- ja hyvinvointiteknologiaosaaminen sujuvaksi -hanke on tulossa päätökseen ja on aika kokoontua vielä kerran yhdessä tärkeän asian äärelle. Työ toki jatkuu ja hankkeen aikana tavoitettuja asioita, verkostoja, oppeja ja koulutuksia jatketaan eri tavoin. Tule kuulemaan tuloksistamme sekä kuulemaan mainioita puhujiamme.

 

Tämä tilaisuus pidetään Maria 01:ssa eli entisessä Marian sairaalassa Helsingin Kampissa (osoite Lapinlahdenkatu 16). Iltapäivän mittainen tilaisuus ajoittuu klo 13-17 välille.

Myös aamupäivälle on luvassa vapaaehtoista ohjelmaa, joista tarkempaa tietoa ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa.

Voit siis varata tälle tapahtumalle halutessasi koko päivän ja esim. aamupäivällä osallistua kierrokselle nykyisessä Maria 01:ssa ja verestää kenties muistoja vanhasta sairaalamiljööstä? Lisätietoa seuraa tammikuun alussa!

Oikeudet sisältömuutoksiin pidätetään.

 

 

Osallistujan tiedot

Vielä kysymys nimitietosi julkaisemisesta tapahtuman aikana kerättävässä nimilistassa / nimikylteissä ym.
Kyllä, nimeni saa näkyä tilaisuudessa Ei, en halua nimeäni näkyviin missään
Tietoni saa julkaista tilaisuuden osallistujalistassa

EU:n erityislainsäädännön ja ohjeistuksen mukaisesti hankkeen osallistujalistaa säilytetään 10 vuotta. Hankkeen tapahtumiin osallistuvien henkilöiden nimilista toimitetaan rahoittajan tietoon. Yhteystietojanne käytetään tähän tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa. Tietojanne ei käytetä muussa yhteydessä.

Työtehtävä
Tällä hetkellä työskentelen...

Kiitos ilmoittautumisesta! Kuulumisiin viimeistään seminaarin lähestyessä tammikuussa. Jos mieleesi tuli kysymyksiä aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä meihin TEKNO-sivujen kautta netissä, facebookissa tai sivuilta löytyvin yhteystiedoin.

Tietojen lähetys