Opiskelijoiden ilmoittautuminen / Network to Get Work Online 6.11. klo 9-12

Tässä tilaisuudessa on tarjolla harjoittelu- ja työpaikkoja Uudellamaalla liiketalouden, matkailu- ja palveluliiketoiminnan sekä sosiaalialan osaajille.

 

Ilmoittautuminen on tietosuojasyistä kaksivaiheinen:

 

1. Ilmoittauduthan mukaan tällä lomakkella viimeistään 2.11. klo 12.  Tämän ilmoittautumisen perusteella toimitamme tiedon osallistujista yrityksille. Pienryhmätapaamisten tarkka aikataulu toimitetaan osallistuville viimeistään tapahtumapäivänä.

2. Tallennettuasi lomakkeen siirry linkistä valitsemaan yritystapaamiset.   Huomaa vahvistaa ilmoittautumisesi ja säilytä vahvistusviesti. Vahvistusviestin linkistä voit vielä muuttaa valintojasi 2.11.. klo 12 asti. HUOM! Etsimme molempia osapuolia samaanaikaan, joten lista on aluksi tyhjä ja sitä täydennettään sitä mukaan, kun työnantajia ilmoittautuu vielä mukaan. Älä huoli, muistutamme ryhmien valinnasta tapahtuman lähestyessä.

 

Opiskelijan tiedot

Osallistumislinkki ja -ohjeet toimitetaan sähköpostitse  viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan vielä kertaalleen, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Laurean opiskelijasähköpostiosoitteen yleisin muoto on etunimi.sukunimi@student.laurea.fi.

1. Vuosi 2. Vuosi 3. Vuosi Muu
Opiskeluvuosi

Nimesi, koulutustietosi, tieto etsimästäsi työstä sekä toimittamasi linkki toimitetaan tilaisuuteen osallistuville työnantajaedustajille, jotta he voivat tutustua sinuun etukäteen. Testaathan linkin toimivuuden.

Muista siirtyä seuraavan sivun linkistä valitsemaan yritystapaamiset, jos aiot osallistua näihin. On mahdollista tietysti osallistua vain paneelin kuuntelemiseen.

Tietojen lähetys