Mapa® kouluttajatason koulutus: Mapa®Vaativien ja hätätilanteiden kouluttajakoulutus, 30.10.-1.11.2017 ja 9.-10.11 2017, Hyvinkää

 

Tervetuloa Suomen mapa® keskuksen Mapa® Vaativien ja hätätilanteiden kouluttajakoulutukseen 30.10.-1.11 ja 9.-10.11 2017. Koulutus järjestetään Laurea-ammattikorkeakoulussa Hyvinkään kampuksella, Uudenmaankatu 22, Hyvinkää.

Koulutuksen hinta on 1200€ + alv 24%, sisältäen koulutuksen lisäksi, työkirjan, lounaat ja kahvit.  Yleiset peruutusehdot lomakkeen lopussa.

Pääsyvaatimukset
Mapakouluttajaksi opiskelevilla henkilöillä tulee olla sosiaali-,  terveydenhuolto- tai opetusalan korkeakoulu-, opisto- ‎tai toisen asteen tutkinto ja kahden viimeisen vuoden sisällä suoritettu MAPA/ VETH / HFR/ HTFR tai AHHA -‎perusteet. Valinta tapahtuu hakemusten perusteella.Haku 30.9.2017 mennessä, jonka jälkeen toimitetaan lasku. Koulutukset toteutuvat, kun ilmoittautujia on minimissään 10 henkilöä/koulutus.

 


Ilmoittautumista varten, pyydän sinua täyttämään huolella alla olevat kentät, sekä tallentamaan lopuksi lomakkeen. Onnistuneen tallentamisen jälkeen näkyy ruudussa yhteenveto tiedoistasi, jonka voit halutessasi tulostaa paperille tai pdf-muotoon.

 

Lisätietoja verkkosivuilla www.suomenmapakeskus.fi, sähköpostitse: suomenmapakeskus@laurea.fi

Kiitos ja lämpimästi tervetuloa!

Tietosuojaseloste

 

Ilmoittautumistiedot

Tietojen lähetys

Yleiset peruutusehdot

Mikäli osallistuminen peruutetaan sähköpostitse (suomenmapakeskus@laurea.fi) viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä koulutusmaksua ei veloiteta. Mikäli osallistuminen peruutetaan myöhemmin, veloitetaan 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai osallistuminen perutaan alle 7 vuorokautta ennen koulutuksen aloituspäivää, peritään koulutusmaksu kokonaisuudessaan.

Ilmoittautuneen henkilön tilalle voidaan ennen koulutuksen alkamista kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Tällöin henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa sähköpostitse koulutuksen vastuuhenkilölle.

Pidätämme oikeuden peruutukseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Ilmoitamme muutoksista ja mahdollisista peruutuksista sähköpostitse.